Tips

Hieronder volgen een aantal bestemmingen waar je wellicht vrolijk van wordt en die je kan overwegen om eens nader te bekijken. We zijn gewend verder te kijken dan ons neus lang is en vaak is dat goed, maar check onderstaande mogelijkheden en maak het jezelf niet te moeilijk!

 

Valkenburg

In Valkenburg kun je een sportieve vakantie houden. De natuur is er prachtig en ze organiseren mooie sportieve events zoals Cavemanrun. Cave staat natuurlijk voor grot. Voor wie niet heeft opgelet tijdens natuurkunde, hiermee bedoelen we uiteraard de mergelgrotten. Dit is wat Valkenburg zo bijzonder maakt en die hebben ze voldoende op deze bijzondere bestemming. Daarnaast hebben ze een heerlijk bos met enorme hoogteverschillen, waar je makkelijk de weg kwijtraakt. Voor een culturele en sportieve vakantie is Valkenburg de plek bij uitstek.

 

Noordwijk

Houd je van strand en gezelligheid? Dan is Noordwijk jouw bestemming. Naast de Space Expo in Noordwijk kun je genieten van het enorme aanbod aan restaurantjes en strandpaviljoens. Ook in de winkelstraat is het altijd druk en gezellig om een dagje te shoppen. Noordwijk aan zee heeft een prachtig onderhouden, zeer uitgerekt strand voor een heerlijk dagje bakken. En over de hotelletjes en appartementen niets dan goeds. Het niveau is uitzonderlijk zonder veel te duur te zijn (op hotel van Oranje na). Er is keus genoeg, maar boek echt van tevoren en niet last minute, want dan betaal je de hoofdprijs.