Rotterdam

Wist je dat Rotterdam is uitgeroepen door de New York Times als de beste plek om heen te gaan. Ja, je hoort het goed! Het kan toch niet zo zijn dat je hier nooit heen bent geweest? Ben je er nooit geweest en wil je wel eens zien waar ze zo hoog over opgeven? Ga! Dit is niet echt een kindervakantie, al is er zat te doen, maar meer een stad om samen of alleen heen te gaan.

Rotterdam is een architectonisch hoogstandje en ieder jaar komen er nieuwe gebouwen bij. Als je niet beter wist zou je denken dat je in Amerika zelf was. De Rotterdam is een geweldige bezienswaardigheid net als de Markthal. De Witte De Withstraat is een gezellige buurt met talloze eetgelegenheden en terrasjes. Ook Rotterdam beschikt over een groot winkelaanbod.

Het centrum is natuurlijk gebombardeerd, maar staat allang weer te shinen met, als je goed zoekt, bijzondere en aparte winkeltjes, zoals op de Johan van Oldenbarneveldtstraat. Rotterdam staat bekend om haar cultuur. Musea, dans en theater zijn in overvloed te vinden. Zelfs Lonely Planet beveelt deze stad aan als een must have op je bucket list.