Ervaringen

 

Olga en Wim 15-08-2016

N.a.v. uw website hebben wij Maastricht bezocht en een heerlijke romantische vakantie gehouden. We hebben een schattig pensionnetje geboekt bij zeer gastvrije mensen. De tijd van ons leven en een verhaal voor in het bejaardentehuis!

 

Henk Ingrid en de kinderen 09-05-2016

In de mei vakantie voor de kinderen schieten de prijzen voor buitenlandse vakanties omhoog! Zo oneerlijk! Maar door de tip op deze website hebben we een hotel geboekt in Egmond aan Zee. Wij hebben samen met de kinderen van een heerlijke vakantie genoten. Who knew! En reken maar dat ik erover heb opgeschept bij het koffieautomaat op de zaak!

 

Bas 02-03-2017

Ik ben maar alleen en ben niet echt bemiddeld. Maar daardoor niet zielig! Ik wilde na mijn scheiding er echt even uit. Even tot rust komen in m’n eentje. M’n hoofd zat nog vol negativiteit die druk legde op mijn zakelijk presteren. Door heerlijk een weekendje afleiding in Valkenburg ben ik enorm tot rust gekomen en kan ik er weer met frisse tegenzin tegenaan.

 

Bibi en Liselotte 08-07-2016

Ik ben een alleenstaande moeder en was al een paar jaar niet op vakantie geweest. Natuurlijk ook niet leuk voor Liselotte die nooit eens iets te vertellen had in een kringgesprek op school. We zijn samen naar Texel geweest en we hebben genoten van de heerlijke fietstochten die we hebben gemaakt! Texel is echt een aanrader als je er alleen voor staat en zorgt voor een innige band met je kind, omdat je de rust en het geduld hebt naar elkaar te luisteren.